Timo Ekman Keskustelut jatkuvat osoitteissa https://www.facebook.com/Novellisti ja https://twitter.com/EkmanTJ. Molemmat profiilit ovat avoimia kelle tahansa luettavaksi ja kommentoitavaksi. Muut yhteydenotot osoitteeseen ekman.timo@gmail.com

Kaikki blogit puheenaiheesta Vapaudentien jatke

Järki käteen, Tuomas Rauhala

Vapaudentien jatkeen kannattajajoukko kasvoi toissa keskiviikkona yhdellä, kun Seinäjoen Sanomien päätoimittaja Tuomas Rauhala liputti pääkirjoituksessaan jatkeen puolesta. Perusteena oli liikennevirtojen tasaaminen ja aikansa elänyt tiejärjestely.

Heppoisella pohjalla mennään, jos argumentit ovat samoja vanhoja. Päätoimittajan tasoiselta tyypiltä voisi odottaa tiettyä syvyyttä pohdinnoissaan.

Taivutetaas sitä tuttua rautalankaa taas vaihteeksi.

Jos liikennevirtoja halutaan tasata, siihen on olemassa puoli-ilmainen konsti. Sitä sanotaan liikennemerkiksi.

Vinkkejä Seinäjoen kaupunginvaltuutetuille

 

Kuluneen vuoden aikana Seinäjoella on kaupunginvaltuuston kokouksissa tapahtunut kolme kertaa niin, että aivan merkittävän luokan asioita on tuotu päätettäväksi olemattomalla varoajalla.

Häätöjä, valituksia ja euroja tuuleen – näin Seinäjoella

 

Kuvakollaasi kertoo olennaisen aiemman bloggaukseni lisäksi. Sen, mikä on jäänyt yllättävän vähälle huomiolle. Eli se, että Vapaudentien jatke ei ole mitenkään päin mahdollinen ilman häätöjä ja pakkolunastuksia.

Aloitetaan kuvien kautta asiaa hahmottamalla.

Lähdetään kuvasta #1.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä