Timo Ekman Keskustelut jatkuvat osoitteissa https://www.facebook.com/Novellisti ja https://twitter.com/EkmanTJ. Molemmat profiilit ovat avoimia kelle tahansa luettavaksi ja kommentoitavaksi. Muut yhteydenotot osoitteeseen ekman.timo@gmail.com

Kaikki blogit puheenaiheesta Seinäjoen Sanomat

Järki käteen, Tuomas Rauhala

Vapaudentien jatkeen kannattajajoukko kasvoi toissa keskiviikkona yhdellä, kun Seinäjoen Sanomien päätoimittaja Tuomas Rauhala liputti pääkirjoituksessaan jatkeen puolesta. Perusteena oli liikennevirtojen tasaaminen ja aikansa elänyt tiejärjestely.

Heppoisella pohjalla mennään, jos argumentit ovat samoja vanhoja. Päätoimittajan tasoiselta tyypiltä voisi odottaa tiettyä syvyyttä pohdinnoissaan.

Taivutetaas sitä tuttua rautalankaa taas vaihteeksi.

Jos liikennevirtoja halutaan tasata, siihen on olemassa puoli-ilmainen konsti. Sitä sanotaan liikennemerkiksi.

Puffi vai toimituksellinen juttu?

Tässä viime aikoina ovat kovasti yleistyneet sanomalehtien tarjoamat sponsorijutut ilmoittelijoiden kanssa.

Täältä Seinäjoelta päin voi ottaa esimerkkinä kaupunkilehti Eparin. Epari on ollut mukana lanseeraamassa Kesäjumppa-tapahtumaa (sivut 2 ja 10, pääkirjoitus ja uutinen), jossa vetäjänä on ollut yksityinen henkilö sekä Lady Line -niminen valtakunnallinen kuntosaliketju. Tapahtumissa on ollut muodollinen 2 € maksukin mukana.

Mediakentällä rytisee

Olen ottanut tavaksi lukea Seinäjoella keskiviikkoisin ilmestyvät ilmaisjakelulehdet Seinäjoen Sanomat ja Eparin jo digitaalisina näköislehtinä ennen kuin ne kolahtavat postiluukusta. Lehdet ovat tuttuja monen vuoden takaa, joten niiden kehitystä on päässyt seuraamaan pidemmältä aikaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä