Timo Ekman Keskustelut jatkuvat osoitteissa https://www.facebook.com/Novellisti ja https://twitter.com/EkmanTJ. Molemmat profiilit ovat avoimia kelle tahansa luettavaksi ja kommentoitavaksi. Muut yhteydenotot osoitteeseen ekman.timo@gmail.com

Kerro, IS, onko sarjahukuttajalla Motonetin kanta-asiakaskortti

 

Iltapäivälehdet onnistuvat pääsääntöisesti tekemään aivan mielenkiintoisia uutisia monella tasolla. Huteja toki sattuu, kuten kaikilla, mutta sarjahukuttaja Pekka Seppäseen liittyvä uutisointi meni absurdiudessaan kaikkien horisonttien tuolle puolen.

Suomen rikoshistorian oudoin henkirikosten tehtailija ja pienoisen farssin oikeuslaitoksen toimien takia aiheuttaneesta maatilallinen Seppäsestä päätti IS kertoa vero- ja tukiaistiedot sen lisäksi, että mainittiin läheinen suhde lehmiin ja niistä elon varrella kerätyt kunnianosoitukset.

Tiesittekö, että Seppänen sai vuonna 2014 3419 € EU-tukea, joka oli, pikku kuriositeetti tähän väliin, joko kokonaan tai osin EU:n maksamaa. Vuonna 2015 päädyttiin, muistakaa edelleen, joko kokonaan tai osittain, summaan 3286 €.

Olitteko siitä tietoisia, että sarjahukuttaja Seppänen on saanut kotitilalleen yleistä hehtaaritukea ja pohjoista kotieläintukea. Ja muistakaa nyt, että nämä on annettu kansallisista varoista, ei EU:n puolelta.

Ja arvakaa mitä!  Seppänen sai meijerimaidon tuotantotukea vuonna 2015 vielä peräti 5492 €! Ja paljon muita Verohallinnon ja Maaseutuviraston numeraalikuriositeetteja.  

Wautsi! Kiitti tästä, IS. Kokonaiskuvaan tuli hiton olennaiset lisäykset. Tää menee jääkaapin oveen magneettien alle.

Saammeko seuraavaksi lukea, että Seppäsellä oli vuonna 1972 yksipiippuinen 16 kaliiberinen Baikal-merkkinen haulikko, millä hän ampui 4 pyytä ja 2 teertä, joista toinen oli uros, 72-syksyn aikana Polvijärven ja Kontiolahden alueelta. Kertokaa, kertokaa, kertokaa!

Ja se mikä tässä nyt aivan erityisesti kiinnostaa, olisi saada kuulla, koska Seppänen on viimein vaihtanut öljyt ja öljynputsarin autoonsa ja käyttääkö hän täyssynteettisiä öljyjä ympäri vuoden. Udelkaa myös, että löytyykö häneltä Motonetin kanta-asiakaskortti.

Ei millään malttais odottaa näitä seuraavia olennaisia detalji-tietoja itäsuomalaisesta vesipedosta, jota koko kylä kammoaa ja antaa aivan demonista kuvaa hänestä. No, koitan kestää tämän odotuksen piinan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Onkohan sarjahukuttajalla (vaikkei se meille kuulukaan) myös paikallisen tai globaalin Setan Hiv-positiivisten kriminaalijaoston jäsenkortti, mitä voisi arvella tämän uutistiedon perusteella: "32-vuotiaan kirvesmiehen hän tappoi ilmeisesti kostoksi siitä, että häneen oli raiskauksen yhteydessä tarttunut parantumaton sairaus." http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/rikostoi...

Toimituksen poiminnat