Timo Ekman Keskustelut jatkuvat osoitteissa https://www.facebook.com/Novellisti ja https://twitter.com/EkmanTJ. Molemmat profiilit ovat avoimia kelle tahansa luettavaksi ja kommentoitavaksi. Muut yhteydenotot osoitteeseen ekman.timo@gmail.com

Kukkahattuilun uusi aluevaltaus


Perussuomalaiset. Sellainen jykevän oloinen äijäkaarti, joka ei turhista inise ja jotka nauraa räkättävät kaljatuopposten äärellä kaiken maailman kukkahattutädeille ja älyttömien rajoitusten masinoijille. Maalaisjärki käyttöön ja turha lässytys sikseen, kyllä jämpti on näin! Ollaan ominemme ja lähdetään helvettiin kaiken maailman euroista ja EU:sta sekä laitetaan rajatkin sen verran kiinni, että kaikki tummahipiäiset pysyvät vähintään Suomenlahden eteläpuolella. 

Vihreät. Maailmoja syleilevä ekoloogisesti virittäytynyt puolue, joka on huolissaan milloin mistäkin arkipäiväisyydestä. Kaikenlaista kukkahattutätiä löytyy joukosta, jotka löytävät ongelmia sieltä, mistä kukaan muu niitä ei löydä. 

Sitten lainaus eräästä blogi-tekstistä: 

"Onko hallitus tietoinen riskeistä, mitä yleisradiolla esitettävien amerikkalaisten populaarikulttuurisarjojen ohjelmamainokset aiheuttavat lasten tasapainoiselle kehitykselle ja onko hallituksella valmiutta muuttaa kuvaohjelma- tai yleisradiolakia alaikäisten suojelemiseksi muun muassa väkivaltaisilta tai seksistisiltä ohjelmainoksilta?"

Härregyyd! Ehtaa kukahattuilua ja toisarvoisiin asioihin paneutumista! Tiedä minkä vihreän lesbon kynästä moinen lapsus singahtanut maailmalle.

Kunnon räkänaurut päälle kantakapakassa muiden persujen kesken ja muistelut päälle siitä kuinka katoin jo Emmanuellen omasta matka-tv:stä kymmenvuotiaana ja kaikki Vietnam-leffat ja Spagettiwesternit tuli koluttua jo ennen peruskoulun päättymistä eikä meikäläisestä tullut joukkomurhaajaa tai itsensäpaljastaja-raiskaaja-eläimiinsekaantuja-peräkamarinpoikaa.

Kirjoittajakin olisi tuota mieltä saman tien, jos johonkin toriparlamenttiin pääsisi asiaa taivastelemaan, koska kirjoittaja noin juuri toimi lapsuudessa ja nuoruudessaan. 

Mutta ei! Nyt jysähti maailma uusille urille. Moisen ajatuksen takana onkin perussuomalaisten kansanedustaja Vesa-Matti Saarakkala, joka vei asian ihan hallituksen käsiteltäväksi eduskunnassa. 

Näin ne ajat muuttuu - ihan perussuomalaisissakin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän KaiHaavisto1 kuva
Kai Haavisto

Tiedoksi, että sulla on nyt vanhaa tietoa. Perussuomalaiset eivät kaikki istu keskikaljakuppiloissa litkimässä jotain skeidaa kurakaljaa. Kannattaa hieman sivistää itseään. Nykyään suuri osa on koulutettua tai jos ei ole, niin muuten fiksua väkeä, joka ei todellakaan vietä aikaansa kuppiloissa. Tosin joka puolueen kannattajissa on kuppilaväkeä, niin myös meissä. Ei kannat kuitenkaan yleistää, sillä se menee pahasti metsään.-

Käyttäjän timoekman kuva
Timo Ekman

Moikka Haavisto,

Unohtui laittaa tuohon stereotyyppiseen persu-hahmoon huumorintajuttomuus. Lisätään se nyt näin jälkikäteen.

Tiedoksi Haavistollekin, että kaikkia poliittisia puolueita on niittailtu stereotyypeillä kautta maailman sivu. Yleisesti ottaen puolueet ja niiden edustajat, pl. persut näemmä, sen hyväksyvät, sillä heissä mukana olevat tajuavat sen olevan osa sananvapautta.

Koittakaapa siellä tupailloissanne oivaltaa tämäkin seikka.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset