Timo Ekman Keskustelut jatkuvat osoitteissa https://www.facebook.com/Novellisti ja https://twitter.com/EkmanTJ. Molemmat profiilit ovat avoimia kelle tahansa luettavaksi ja kommentoitavaksi. Muut yhteydenotot osoitteeseen ekman.timo@gmail.com

Perverssi lakivaliokunta


Olen ollut pitkään sitä mieltä, että ylivoimaisesti suurimmat seksuaaliset perverssit löytyvät uskovaisten piireistä ainakin muslimien ja kristittyjen osalta.

On insestiä, ympärileikkauksia, pedofiliaa ja kasa älyttömiä ihmisen seksuaalisuutta rajoittavia tekijöitä. Ehkäpä ammoisina aikoina joku tappavan kuiva fariseus vain kadehti muiden rietasteluja, kun kukaan täysipäinen nainen ei lähtenyt hänen kelkkaan ja puhalsi pelin poikki omalla uskonnollisella auktoriteetilla ja rajoitti seksuaalisuuden toteutettavaksi vain avioliitossa ja yhden henkilön kanssa, jotta ihmiskunta pysyy edes hädin tuskin hengissä. Näin ainakin kristillisissä piireissä.

Nyt tähän kuoroon on liittynyt puolet eduskunnan lakivaliokunnasta, kun he päättivät niukalla enemmistöllä, että eivät ota edes käsittelyyn sukupuolineutraalia avioliittolakia. On vaikea ymmärtää joidenkin kansanedustajien kiihkoilua siitä, miksi he haluavat estää kahden samaa sukupuolta olevan oikeustoimikelpoisen ja täysi-ikäisen avioitumista. Ajatus, että jollain on pakottava tarve lyödä kapuloita rattaisiin kaikkien muiden kuin heterojen elämään antaa väkisin niuhottavan, takapajuisen ja perverssin kuvan ihmisestä.

Kuten arvata saattoi, jako meni oikeiston ja vasemmiston välillä aika lailla. Oikeisto vastusti, vasemmisto ja vihreät kannatti plus kannattajien joukossa Jaana Pelkonen (kok).

Merkille pistävää oli sekin, että molemmat Vaasan vaalipiirin kansanedustajat, Markku Mäntymaa (kok) ja Peter Östman (kd) vastustivat asiaa. Alue ei ole tunnettu avomielisyydestä ainakaan vanhan Seinäjoen ja Vaasan ulkopuolella. Sellaista aatteellista takapajuisuutta ja pysähtyneisyyttä vähän asiassa kuin asiassa, joten oma eduskunnasta putoamisen pelko on myös perseessä plus Östmanilla nyt puoluekannasta johtuen pakonkin sanelema juttu.

Kampanjan puolesta ollaan kyllä lobbaamassa rajustikin, sillä aiheesta kerätään kansalaisadressia. Jos 50 000 kannattajaa saadaan kasaan, lakiehdotus menee käsittelyyn lakivaliokunnan ohitse. Vedän nimen alle varmasti, jos moista adressia tuodaan minulle allekirjoitettavaksi.

Koskakohan joku hankkeen ajajista nostaa pinnalle eräänlainen negatiiviseen tasa-arvoon viittaavan vastaiskun. Eli jos homoille avioliitto ei ole mahdollinen, miksi se pitäisi olla heteroillekaan. Syrjintää ilmiselvästi, eikö?

Näemmeköhän mahdollisesti joku kerta EU:n ihmisoikeustuomioistuimessa moisen kantelun, jossa ajetaan parisuhteen pelkkää rekisteröimistä heteroillekin homojen tapaan ja koko avioliitto-riitin lopettamista niin käräjäoikeuksista kuin kirkoista. Kiistakapulaksi juridisella sektorilla nousee toki ulkoinen adoptointi heterojen ja homojen välillä.

Helpompaa ja nykyaikaisempaa kuitenkin olisi, jos ihmiset lakkaisivat sekaantumasta toisten seksuaaliseen suuntautumiseen ja annettaisiin kaikkien kukkien kukkia samalla lailla. Evankelisluterilaisesta valtionkirkostamme kyllä löytyy pappeja, jotka myös homoja vihkisivät, joten kirkon  puolelta asia ei ole este.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän Ruoska kuva
tapani kalliokoski

Ekman käskee ihmisiä olemaan sekaantumatta toisten "rakkauteen". Samalla "luvalla" hän leimaa uskovaiset pedofiileiksi ja insestin harrastajiksi. Joten joskus tuntuu ettei kykene käsittämään sellaisten ihmisten ajatuksen juoksua, jotka "kurmuuttavat" jotain ihmisryhmää vääristä mielipiteistä, samalla leimaten heidät ties miksi "jammusediksi" rasisteiksi ja jne. Voi todella ja hyvällä syyllä kysyä että miten avara katseinen tämä arvostelija sitten olikaan. Vastaan, juuri niin avarakatseinen kuin sinne omaan maailmankuvaan mahtuu, eli pienet on piirit.

P.S en ole uskovainen, joten elä Ekman soita poliisisedälle.

Maria Viljamaa

Tässä on sitä kurmuuttamista homoja kohtaan ilmoilla, jos et sattunut huomaamaan. Siihen sulla ei taida olla mitään sanomista?

Käyttäjän Ruoska kuva
tapani kalliokoski

Mulle avioliitto on instituutiona täysin merkityksetön. En kuulu kirkkoonkaan joten minulle henk.koht se on se ja sama miten asiassa käy. Toisinkuin Viljamaa teki salaman nopean oletuksen, en siis vastusta homojen avioliitto lakia.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset