Timo Ekman Keskustelut jatkuvat osoitteissa https://www.facebook.com/Novellisti ja https://twitter.com/EkmanTJ. Molemmat profiilit ovat avoimia kelle tahansa luettavaksi ja kommentoitavaksi. Muut yhteydenotot osoitteeseen ekman.timo@gmail.com

Valtakunnanjohtajaa vailla

 

Aina joskus kuulee esitettävän mielipiteitä, että maa kaipaisi yhtä kunnon johtajaa, joka pistäisi maan asiat järjestykseen ja jonka ei tarvitsisi muita kuunnella. Kivaahan tuo olisi, jos joku valistunut yksinvaltias löytyisi iloksi ja turvaksi koko kansalle.

Katsellaas millaisia yksinvaltiaita olisi Suomessa tarjota politiikan huipulta ja vähän muualtakin. 

Jos persujen Timo Soini, niin mielenkiintoista olisi punnita Soinin puheet siitä, että eroaisimmeko EU:sta ja eurosta. Järkimies kuitenkin on. Veikkaan että emme. Katolilainen tausta voisi tuoda huonosti istuvia aatteita kuitenkin luterilaiseen Suomeen.

Jos joku Itsenäisyyspuolueen Antti Pesonen tai Suomen Laillisuuspuolueen Jouko Piho, eroaisimme varmasti ja saisimme päälle ainakin Pihon johtamana jonkun kristillisen version Iranista tai Pakistanin heimoalueista. Tarjolla takapajuisuutta molemmilta.

Mikäli demareiden Urpilainen, niin saas nähdä tappaisiko verotuksella Suomen kilpailukyvyn lopunkin.

Okei, kokeillaas kokkareiden Kataista. Maa tuskin ajautuisi ihan heti konkurssiin, mutta voisi aika prässiin mennä erilaiset julkiset palvelut. Aika maltilliselta hemmolta kuitenkin vaikuttaa, mutta olisiko liikaa yrittäjien painostettavana ja yrittäjistä tulisi joku moderni verovapaa rälssiluokka hetken päästä. 

Mikäli kokoomuksesta joku Saul Shuback, Jyri Häkämies tai muu vastaava tiukemman oikeistolaisuuden edustaja, niin tiedä vaikka leipäjonot kasvaisi. Tai sitten maa lähtisi hyvällä säkää nousuun, kun kilpailukyky olisi trimmattu huippuunsa. Kovia arvoja kuitenkin tarjolla ja yrittäjät olisivat takuuvarmaa rälssiluokka.

Kristillisten Päivi Räsänen vaikkapa? Okei, Suomi olisi sunnuntaina kiinni ja viimeinen baari löisi valomerkin 22 viikonloppunakin. Abortit laittomia ja homoavioliitoista ei puhettakaan.

Vihreistäpä vaikka Osmo "Ode" Soininvaara. Järkimies, mutta taipusiko kaikkien viherhuligaanien painostukseen ja niin lähtisi muutama elinkeino Suomesta veks. 

Vasemmistoliiosta tai siitä vasemmalle kuka vain? Okei, kilpailukyky kuolee ihan varmasti ja maasta tulee jonkinlainen iso sosiaalivirasto/terveyskeskus. 

Juhan af Grann? Huikea friikkisirkus ja vaihtoehtokulttuurien pesä ja maailman silmätikku saman tien. Positiivistakin PR:ää tovi naurunalaiseksi joutumisen lisäksi ja ehkä kaiken New Age -sekoilun kannalta kuukauden verran kokeiltavissa korkeintaan. 

Näin ollen: nej tack, monipuoluedemokratia är mycket bättre - ihan vaikka sillä pakkoruotsillakin. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Jouko Piho

Timo Ekman

Mitä takapajuisuutta tarkoitat?

Käyttäjän timoekman kuva
Timo Ekman

Sinua ja sinun aatemaailmaa. Olen EU- ja euro-myönteinen tyyppi enkä usko profetioihisi lainkaan. Olen kaikkea muuta kuin sinä ja blogisi sisällöt ovat minulle vain poliittista viihdettä.

Jouko Piho

Miksi kutsut minun aatemaailmaani takapajuiseksi?

Onko sekin takapajuisuutta, että vastustan poliittisia virkanimityksiä, veroparatiiseja, veronkiertoa, harmaata taloutta, rakenteellista korruptiota ja vapaamuurarien hyvä veli -verkostoja.

Katson kauas eteenpäin ja ajan sitä, mikä on Suomelle ja suomalaisille parhaaksi.

Se ei ole takapajuisuutta vaan etupajuisuutta.

Tapani Raita

Ylivoimainen Johtaja on Paavo

Väyrynen. Onhan hän sentään suojelusjumalamme Kekkosen omakätisesti valitsema.
Esko Seppänen taitaa olla jo liian vanha.

Muutoin kannattaa poliitikkojen ulkopuolelta etsiä luotettavia ja tarmokkaita tekijöitä:

- Esko Valtaoja
- Ilkka Niiniluoto
- Jari Sarasvuo
...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset